Hungarian (informal)English (United Kingdom)

sound by jbgmusic


Sch'ange shop

Schlovicskó Katalin sminkes

Könyveim

A Földi élet egy állomás csupán és én úgy gondolom, azért jövünk erre a Világra, hogy Szeressünk, Tanuljunk, megéljünk millió csodát és élményt, Tapasztaljunk és Adjunk. A könyveim célja is ez, az ADÁS, mert én Adni szeretnék Magamból- Magamnak-Neked- Mindenkinek- A Világnak. Mert ha már csak egy pillanatra is elgondolkodtattalak és adtam egy érzést......akkor már megérte,  hogy ITT voltam és vagyok.............


 A két könyv ajánló -AKCIÓ

Életem, szakmám, hobbim- a szépségápolás és a sminkelés. Szerencsés ember  vagyok, mert azt csinálhatom, ami a legkedvesebb számomra és az alkotás öröme bearanyozza életem és remélem másokét is. Mert az egyik legnagyobb boldogság szerintem, az adás öröme.


2007.március végén jelent meg első könyvem - "Arcmemoárok" címmel. Ebben a kis kötetben első 10 sminkes évem összefoglalásaként és egy korszakom lezárásaként, kedvenc munkáimat, sminkjeimet és gondolataimat szedtem össze , egy csokorba, hogy így átadhassam Mindenkinek.

2011.február 14.én került bemutatásra második könyvem: "A Te napod-A Te esküvői smink stílusod" címmel-melyben 14 egyénre szabott esküvői sminket mutatok be, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsak a menyasszonyoknak és minden saját egyéniségét kereső hölgynek.
Szeretném, ha megismernétek és a gondolataim eljutnának hozzád/hozzátok is, ezért most Akciósan hozzájuthattok mindkét könyvemhez, ha most megrendeled/megrendelitek!
Együttes megrendelés esetén postaköltség nélkül kapható, így csak 7.000 Ft

(Az Akció a készlet erejéig tart, mivel mindkét kötet egyedi és egyszeri kiadás!)

 
Könyveim
 

Schlovicskó Katalin  | + 36 30 919 3494 | schlovicsko.katalin@chello.hu

PARTNEREIM:

www.bohony.hu
www.voilamode.hu

www.kaviczky.hu
www.feelingeskuvo.hu
www.sikerado.hu
www.highfashion.huwww.koruticentrum.hu
www.atedivatod.hu
www.eskuvoidivat.net
www.holgyvilag.hu
www.mtv.hu
www.szeplap.hu
www.style.hu


www.viev.hu
www.agostonmelinda.hu
www.vargacsabafoto.com
www.frizuraszepseg.huA honlap bármely tartalma (kép, videó, szöveg) a tulajdonos hozzájárulása nélkül semmilyen formában nem felhasználható! Copyright© by Schlovicskó Katalin 2011.