Hungarian (informal)English (United Kingdom)

sound by jbgmusic


Sch'ange shop

Portfolio

There are no translations available.

Nagyon szerencsések lehetünk, mert az utóbbi pár évben, szinte minden divat, így könnyű divatosnak lenni! Idén sincs ez máshogy, megint többféle smink trend uralkodik, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját stílusát, amiben jól érzi magát. 
Press
There are no translations available.

Az idei szezon pirosa a narancs, mely elsősorban az ajkak színezésénél kap szerepet, de a tavalyi nyár koralljai sem tűntek még el a trendkövetők palettájáról. A narancs a piroshoz képest kevésbé drámai, és sokkal vidámabb szín, mely több nőnek áll jól, mint az elsőre gondolnánk. Ha élénk színű rúzs vagy szájfény mellett tesszük le a voksunkat, az arc többi részét nem szabad erősen hangsúlyozni. Idén is érvényben marad az örök szabály, miszerint az arc két mozgó pontja közül (ez a szem és a száj), vagy az egyiket, vagy a másikat emeljük ki, hogy elkerüljük a túlfestettség látszatát – mondja Schlovicskó Katalin sminkmester.

 
There are no translations available.

Vége a télnek, végre élvezhetjük a napsugarakat, az ébredő tavaszt és a virágok illatát. Minden újjászületik, és a színek veszik át a szerepet a világban.

Sajnos gyakori panasz ilyenkor, hogy a hosszú, hideg, szeles idő után, amit a téli hónapok alatt megéltünk, hogy a bőr fakó, szürkés, élettelen. Ezért a hideg, a téli fűtés, a bezártság, kevés séta a szabadban, a fényhiány a felelős. Tehát nagyon fontos dolog, hogy a tavasz beköszöntével, ne csak a hajunkkal, új színes ruhákkal várjuk a meleget. Itt az ideje a bőr megújítására, feltöltésére és méregtelenítésére is. Íme néhány jó tanács, mit tegyünk, és mire figyeljünk oda, most, hogy itt a tavasz.


 
Press
There are no translations available.

Egy könyv, amely magába foglal mindent, ami az esküvővel kapcsolatos. Húsz mesterség 20 jeles képviselője egy kiadványban úgy mint még soha sehol.

 
Press
There are no translations available.

„Mert ez a Te napod!”

Schlovicskó Katalin: A te napod, a te esküvői smink stílusod

Számos könyv és album áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy egyéniségünket kifejezzük, esküvőnk napját tökéletessé tegyük. Ajánlok most nektek egy kiemelkedő könyvet a tömegből, mely elsősorban menyasszonyoknak szól, ill. azoknak, akik gyakran tétlenül állnak a tükör előtt. Sminkelni szeretünk, de hogy valójában mi áll jól nekünk?

Schlovicskó Katalin kozmetikus és az egyik legjobb, magyar bajnok sminkmester. Több mint 15 éve dolgozik a szépségszakmában, és tizenhárom éve az Estée Lauder cég Magyarországi sminkmestere. Katalin számára ez nem munka, de már nem is egyszerű hobbi, ez szerelem. Igazán szerencsés nőnek mondhatja magát, hiszen élete végéig azt csinálhatja, amiről mindig is álmodott, szebbé varázsolni a nőket.


 
More Articles...Schlovicskó Katalin  | + 36 30 919 3494 | schlovicsko.katalin@chello.hu

MY PARTNERS:

www.bohony.hu
www.voilamode.hu

www.kaviczky.ju
www.feelingeskuvo.hu
www.sikerado.hu
www.highfashion.huwww.koruticentrum.hu
www.atedivatod.hu
www.eskuvoidivat.net
www.holgyvilag.hu
www.mtv.hu
www.szeplap.hu
www.style.hu


www.viev.hu
www.agostonmelinda.hu


Any contents of the website (picture, video, text) without the proprietor's contribution in an any kind of form cannot be used! Copyright© by Katalin Schlovicskó 2011.