Hungarian (informal)English (United Kingdom)

sound by jbgmusic


Sch'ange shop

Schlovicskó Katalin sminkes

Fantázia


A sminkelésben a kreatívitás és ez ötletek tárháza kimeríthetetlen. Megszűnhetnek a szabályok és az egyéni alkotás öröme veszi át a fő szerepet, jó olyat mutatni és teremteni, ami még nem volt, új, egyedi és megismételhetetlen, számomra ez a fantázia!

 
Verseny1997től 2003ig aktívan részt vettem Országos  és vidéki versenyeken,/több mint 20 verseny/ valamint 2001, 2003, és 2005-ben a Beauty Országos Döntőn. A versenyzés öröme  és a rengeteg tapasztalat, egy életre megtanított a gyors, kreatív és pontos munkára. Nagyon szerettem magam kipróbálni minden területen, amit most már tanulóim folytatnak és visznek tovább sikerekkel.

 
DivatEgy sminkes életét és munkáját mindig áthatja és meghatározza a Divat és a trend. A hosszú évek során szinte minden újsággal és divat magazinnal dolgoztam együtt, íme néhány kép a munkáim közül.

 
EsküvőÉletünk folyamán számos fordulóponthoz érünk, melyeken hol, egyedül, hol másokkal, hol egy valakivel, haladunk át és megyünk tovább. Az egyik legszebb ünnepünk és állomásunk az Esküvő. Tisztelem és hiszem e csodás nap szentségét ezért is választottam második könyvem témájának az Esküvőt. Szeretem a készülődés varázsát, az izgalmakat és az elégedett, boldog pillanatokat.

16 éve minden nyaramat Arákkal töltöm és velük együtt élem meg, ezt a tökéletes napot. Nagyon fontosnak tartom a tökéletes munka mellett, a jó kapcsolatot és a személyes empátiát a párral.Budapesten szalonomban, vagy igény szerint háznál, előzetes egyeztetés alapján akár  vidéken is, állok rendelkezésre.                                                                                              

 
Címlap


Sminkesként alkalmam nyílt és nyílik számos ismert színészt, zenészt, média személyiséget is megismernem, az egyik legnemesebb és legszebb dolog számomra, amikor címlapokon dolgozunk együtt.

[fgallery id=5 w=800 h=600 bg=ffffff t=0 title="cimlap"] 
További cikkeink...Schlovicskó Katalin  | + 36 30 919 3494 | schlovicsko.katalin@chello.hu

PARTNEREIM:

www.bohony.hu
www.voilamode.hu

www.kaviczky.hu
www.feelingeskuvo.hu
www.sikerado.hu
www.highfashion.huwww.koruticentrum.hu
www.atedivatod.hu
www.eskuvoidivat.net
www.holgyvilag.hu
www.mtv.hu
www.szeplap.hu
www.style.hu


www.viev.hu
www.agostonmelinda.hu
www.vargacsabafoto.com
www.frizuraszepseg.huA honlap bármely tartalma (kép, videó, szöveg) a tulajdonos hozzájárulása nélkül semmilyen formában nem felhasználható! Copyright© by Schlovicskó Katalin 2011.